Idén is DUPLÁZUNK! A nagy érdeklődésre való tekintettel idén is két alkalommal szervezzük meg a Nem Adom Fel Alapítvány-al közösen a Piacok Napja eseményt, ahol az Erzsébet tér egy hatalmas közösségi integrált piaccá változik, Budapest legnépszerűbb közösségi vásáraival!

Egy különleges nap, mikor több piacról egyszerre, együtt, egy helyen kínálják az árusok a portékáikat hatalmas választékban.

Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves – ruhák, tárgyak, kiegészítők, ékszerek, ajándékok, kincsek, natúr kozmetikumok, zero waste termékek, gasztro különlegességek, legfinomabb magyar zöldségek és gyümölcsök, sajtok, húsok, mézek, szörpök és mindenféle háztáji termékek hazai őstermelőktől! MINDENT meg fogtok találni a PIACOK NAPJÁN!

A esemény GYEREK, CSALÁD és KUTYABARÁT! A belépés INGYENES!

A PIACOK NAPJÁN szeretnénk a HAZAI TERMÉKEK iránti megbecsülést továbberősíteni!
Szeretnénk lehetőséget teremteni a magyar kisvállalkozóknak, kézműveseknek, hogy az elmúlt időszak hatásai ellenére is, folytatni tudják termelő, alkotó munkájukat, hozzánk vásárlókhoz pedig újra eljuthassanak a minőségi magyar termékek!

PIACOK NAPJA FŐ CÉLJA, a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése.
Szeretnénk beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének.

További résztvevő piacok, részletek és az aktuális jótékonysági programról hamarosan…

Mindannyiunk érdekében, fokozott figyelmet fordítunk az egészségügyi védekezésre! Az erre vonatkozó szabályokat, a vásárt megelőzően fogjuk közzé tenni, az aktuális rendeletekhez igazodva.

SZERVEZŐK: Hello Piac és Nem Adom Fel Alapítvány

IDŐPONT: Szeptember 13. (vasárnap) 11-19 óráig

HELYSZÍN: Budapest,  Erzsébet tér 

RÉSZVÉTEL: Jelentkezési lap kiállítóknak

FACEBOOK ESEMÉNY: PIACOK NAPJA 2020

(a folyamatosan frissülő információkért érdemes követni az eseményt!)

Sok szeretettel várunk MINDENKIT! 

*Az eseményre látogatók részvételükkel automatikusan hozzájárulnak, hogy a vásáron róluk kép- és hangfelvételek készüljenek, amiket a szervezők a jövőben saját kommunikációjukhoz díjmentesen felhasználhatnak.