aktuális:

Hello Piac Design Vásár - November 7.

Gyere el Te is Budapest legmenőbb design vásárára az Akvárium Klub Official-ba, és fedezd fel a hazai tervezők és designerek által készített legegyedibb és legkülönlegesebb táskákat, ruhákat, ékszereket, divat kiegészítőket, DIY és vintage stílusú lakásdekorációs terméket, kézműves gasztro készítményeket, természetes alapanyagokból készült kozmetikumokat, egyedi baba-mama kiegészítőket és játékokat, zero waste és környezetbarát alternatívákat… igazi minőségi kincsek!

Vagy készítsd el egyedi, különleges ajándékaidat a helyszínen, a több különböző kézműves workshopok egyikén!

Rendezvényeinken a legfontosabb számunkra, hogy előtérbe helyezzük a tudatos vásárlás fontosságát, a természetes anyagokból készült, környezetbarát termékeket, a magyar designerek/tervezők munkáit és a fogyatékossággal élő barátaink által készített minőségi termékeket egyaránt! 

A belépés INGYENES! A vásárra CSALÁDOKAT és KUTYUSOKAT 🐾 is örömmel várunk! 
 
Az aktuális jótékonysági programunk részleteiről hamarosan… 💕

IDŐPONT: November 15. (vasárnap) 10-18 óráig

HELYSZÍN: Akvárium Klub – Budapest, 1051 Erzsébet tér 12.

FACEBOOK ESEMÉNY: Hello Piac Design Vásár // NOVEMBER 7. – Akvárium Klub

(a folyamatosan frissülő információkért érdemes követni az eseményt!)

SZERVEZŐK: Hello Piac és Nem Adom Fel Alapítvány

Az esemény támogatója a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzata.

 

Sok szeretettel várunk MINDENKIT! 🤗❤️

 

Korábbi:

PIACOK NAPJA - szeptember 12.

Találkozzunk újra a belváros szívében, Budapest legnagyobb piaci eseményén, a PIACOK NAPJÁN, ahol az Erzsébet tér és Deák Ferenc tér ismét egy hatalmas közösségi piaccá változik! 

Egy különleges nap, mikor Budapest legnépszerűbb közösségi piacairól egyszerre, együtt, egy helyen kínálják az árusok portékáikat hatalmas választékban!

Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves – ruhák, táskák, ékszerek, divat kiegészítők, DIY és vintage termék, kézműves gasztro készítmények, természetes alapanyagokból készült kozmetikumok… MINDENT meg fogtok találni a PIACOK NAPJÁN! 

A rengeteg izgalmas termék mellett, számos kiegészítő programmal, finom falatokkal, élőzenével és különleges meglepetésekkel várunk mindenkit! 

A esemény GYEREK, CSALÁD és KUTYABARÁT rendezvény! A belépés INGYENES!

A Piacok Napján szeretnénk előterébe helyezi az emberi kapcsolatok megerősítését, a magyar termelők és kisvállalkozók minőségi termékeit, a környezettudatos és fenntarthatóbb mindennapi élet kialakítását elősegítő, környezetbarát termékeket, a tudatos vásárlás fontosságát és kiemelt célunk a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. Szeretnénk beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének.

 

~ SZERVEZŐK:

Hello Piac és Nem Adom Fel Alapítvány

 

~ FACEBOOK ESEMÉNY:

Piacok Napja // SZEPTEMBER 12. 

Sok szeretettel várunk!

Skip to content