AKTUÁLIS:

PIACOK NAPJA a Belvárosi Fesztiválon - Május 28-29.

Találkozzunk újra a belváros szívében, Budapest legnagyobb piaci eseményén, a Piacok Napja x BELVÁROSI FESZTIVÁL-on, ahol az Erzsébet tér ismét egy hatalmas közösségi piaccá változik! 

Egy különleges nap, mikor Budapest legnépszerűbb közösségi piacairól egyszerre, együtt, egy helyen kínálják az árusok portékáikat hatalmas választékban!

IDŐPONT: 2022. május 28-29. (vasárnap) 11-19 óra

HELYSZÍN: Budapest, Erzsébet tér

Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves – ruhák, táskák, ékszerek, divat kiegészítők, DIY és vintage termék, kézműves gasztro készítmények, természetes alapanyagokból készült kozmetikumok… MINDENT meg fogtok találni a PIACOK NAPJÁN! 

A rengeteg izgalmas termék mellett, számos kiegészítő programmal, finom falatokkal, élőzenével és különleges meglepetésekkel várunk mindenkit! 

A esemény GYEREK, CSALÁD és KUTYABARÁT rendezvény! A belépés INGYENES!

A Piacok Napján szeretnénk előterébe helyezi az emberi kapcsolatok megerősítését, a magyar termelők és kisvállalkozók minőségi termékeit, a környezettudatos és fenntarthatóbb mindennapi élet kialakítását elősegítő, környezetbarát termékeket, a tudatos vásárlás fontosságát és kiemelt célunk a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. Szeretnénk beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének.

SZERVEZŐK:

Hello Piac & Nem Adom Fel Alapítvány

HELLO PIAC JELENTKEZÉSI LAP:

ADOMÁNYGYŰJTÉS

 

Minden Piacok Napja fontos része az aktuális adomyánygyűjtési akciónk, amit idén a BelFeszt-el közösen szervezünk. 🥰

Bár a hírek már nem közvetítik annyira intenzíven, de az #ukrajnai helyzet még mindig nagyon égető probléma.
Hatalmas összefogásnak lehettünk a részei ebben a helyzetben, amit nagyon inspiráló volt megtapasztalni, de a helyzet még mindig aggasztó.
Több alkalommal vittünk kisbuszokkal adományt a Tiszabecsi határátkelőhöz, ahol főleg Édesanyák és gyermekek vannak elszállásolva kempingben, illetve a Beregszász környéki falvakba, ahol nagyrészt idős emberek ragadtak, akik nem tudtak elmenekülni. Megdöbbentő, hogy 2022-ben, Európában, tőlünk alig néhány kilométerre egyik napról a másikra milyen kiszolgáltatottságba kerülhetnek emberek.

 

Nagyon nagy a szükség tartós élelmiszerekre (liszt, olaj, tartós tej, konzervek, stb.), babaápolási termékekre (nedves törlőkendő, bébiétel, pelenka stb.), gyógyszerekre, higiéniai és tisztálkodó szerekre, tisztítószerekre stb. vagy pénz adományra, amelyből minden szükséget enyhíteni lehet.
CIB: 10700206-43547104-51200002

 

Az adományok több helyen is leadhatók lesznek:
Szabadság tér – Belvárosi Fesztivál infó pult
Erzsébet tér – Nem Adom Fel Kávézó (nagy színpad mellett)
Erzsébet tér – Hello Piac info pult / Nem Adom Fel Alapítvány standja

 

A program keretein belül szervezett jótékonysági programunkban való részvétel nem kötelező, hanem egy LEHETŐSÉG!
Az évek során személyesen tapasztaltuk meg, hogy mennyivel felszabadultabb érzés úgy élni, hogy hálásak vagyunk az élet sokféle ajándékáért, és felfedezve gazdagságunkat, örömmel osztjuk meg mindezt azokkal, akiknek kevesebb adatott. 🥰

 

Köszönjük ha eljösz, köszönjük ha segítesz! ❤️🤗

Nagy szeretettel várunk!

Sok szeretettel várunk!