Hello Piac logó
következő:

PIACOK NAPJA x BelFeszt - MÁJUS 25-26.

Találkozzunk újra a belváros szívében, Budapest legnagyobb piaci eseményén, a Piacok Napján, ahol az Erzsébet & Deák tér ismét egy hatalmas közösségi piaccá változik! 

Egy különleges nap, mikor Budapest legnépszerűbb közösségi piacairól egyszerre, együtt, egy helyen kínálják az árusok portékáikat hatalmas választékban!

HELLO PIAC KIÁLLÍTÓI JELENTKEZÉSI LAP:

IDŐPONT: 2024. MÁJUS 25-26. (szombat-vasárnap) 11-19 óra 

HELYSZÍN: Budapest, Erzsébet & Deák tér (1051 Erzsébet tér 12.)

 

Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves – ruhák, táskák, ékszerek, divat kiegészítők, DIY és vintage termék, kézműves gasztro készítmények, természetes alapanyagokból készült kozmetikumok… MINDENT meg fogtok találni a PIACOK NAPJÁN! 

 

A eseményre gyertek GYERMEKEKKEL, CSALÁDDAL és BARÁTOKKAL együtt! 🤗

A vásárra KUTYUSOKAT is örömmel várunk! 🐾 A belépés INGYENES!

 

A Piacok Napján szeretnénk előterébe helyezi az emberi kapcsolatok megerősítését, a magyar termelők és kisvállalkozók minőségi termékeit, a környezettudatos és fenntarthatóbb mindennapi élet kialakítását elősegítő, környezetbarát termékeket, a tudatos vásárlás fontosságát és kiemelt célunk a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. Szeretnénk beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének.

FACEBOOK ESEMÉNY:

ADOMÁNYGYŰJTÉS 💕

Minden programunk fontos része az aktuális adománygyűjtési akciónk. Részletek hamarosan…

A program keretein belül szervezett jótékonysági programunkban való részvétel nem kötelező, hanem egy LEHETŐSÉG!
Az évek során személyesen tapasztaltuk meg, hogy mennyivel felszabadultabb érzés úgy élni, hogy hálásak vagyunk az élet sokféle ajándékáért, és felfedezve gazdagságunkat, örömmel osztjuk meg mindezt azokkal, akiknek kevesebb adatott. 🥰

 

SZERVEZŐK:

Hello Piac & Nem Adom Fel Alapítvány

 

Nagy szeretettel várunk MINDENKIT! ❤

Korábbi rendezvényeink képekben

Sok szeretettel várunk!