Fiókom

"Ahova öröm tartozni!"

A jelentkezéshez kérjük válassz kategóriát!

kiállítói
regisztráció

Még nem regisztráltam kiállítóként,
fogyatékkal élő alkotóként,
vagy civil szervezetként

Korábban már
regisztrált kiállító

Korábban már regisztráltam
kiállítóként, fogyatékkal élő alkotóként,
vagy civil szervetként
Kérdések és válaszok

Általános információk kiállítóknak

A Hello Piac Design Vásáraira olyan hazai designereket, alkotókat, művészeket, illetve magánszemélyeket várunk, akik a divat és a design világában szeretnék értékesíteni minőségi, saját kézzel készített, különleges és egyedi ruháikat, ékszereiket, divatkiegészítőiket, DIY termékeiket, dekorációs és lakberendezési tárgyaikat, natúr kozmetikumaikat, öko/környezetbarát/újrahasznosított termékeiket, kézműves gasztro készítményeiket, baba/gyermek termékeiket stb. vagy a vásár alkalmával szívesen tartanának workshop-ot az Akvárium Klubban!

A Hello Piac Design Vásárokra minőségi, saját kézzel készített, különleges és egyedi ruháikat, ékszereiket, divatkiegészítőiket, DIY termékeiket, dekorációs és lakberendezési tárgyaikat, natúr kozmetikumaikat, öko/környezetbarát/újrahasznosított termékeiket, kézműves gasztro készítményeiket, baba/gyermek termékeiket stb. vagy a vásár alkalmával szívesen tartanának workshop-ot az Akvárium Klubban!

A szervezők fenntartják a minőségellenőrzés és szelektálás jogát!

Töltsd ki a jelentkezési űrlapunkat és kattints az elküld gombra.

Munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot.

Az aktuális vásárunkkal kapcsolatos legfrissebb információkat minden alkalommal a kiállítóink számára létrehozott belső csoportunkban osztjuk meg, amelyhez itt tudsz csatlakozni (amennyiben még nem tetted meg 😉):

https://www.facebook.com/groups/hellopiacbelsocsoport

A Hello Piac Vásárok egyik legfontosabb célja, hogy integrált design vásárként funkcionáljanak, ahol a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek is méltó teret és figyelmet kapnak. 

Minden fogyatékossággal élő alkotó illetve az ilyen alkotók termékeit árusító civil szervezet számára kedvezményt biztosítunk a foglalási díj árából!

Egy kiállítónak maximum 2 db asztal foglalására van lehetősége.

Kérdések és válaszok

Általános információk kiállítóknak

A HELLO PIAC Design Vásárokra olyan hazai designereket, alkotókat, művészeket, magánszemélyeket, civil szervezeteket és alapítványokat várunk, akik a divat és a design világában szeretnék értékesíteni minőségi, saját készítésű, különleges és egyedi ruháikat, ékszereiket, divatkiegészítőiket, DIY termékeiket, dekorációs és lakberendezési tárgyaikat, natúr kozmetikumaikat, öko/környezetbarát/újrahasznosított termékeiket, kézműves gasztro készítményeiket, baba/gyermek termékeiket stb. vagy a vásár alkalmával szívesen tartanának workshop-ot a helyszínen!

A HELLO PIAC Design Vásárokra olyan hazai designereket, alkotókat, művészeket, magánszemélyeket civil szervezeteket és alapítványokat várunk, akik a divat és a design világában szeretnék értékesíteni minőségi, saját készítésű, különleges és egyedi ruháikat, ékszereiket, divatkiegészítőiket, DIY termékeiket, dekorációs és lakberendezési tárgyaikat, natúr kozmetikumaikat, öko/környezetbarát/újrahasznosított termékeiket, kézműves gasztro készítményeiket, baba/gyermek termékeiket stb. vagy a vásár alkalmával szívesen tartanának workshop-ot a helyszínen!

Regisztrálj új kiállítóként az oldalon, majd a  regisztrációt követően töltsd ki a vásár jelentkezési lapját. A jelentkezési űrlap kitöltése még nem jelent automatikus részvételt.
A jelentkezőket a HELLO PIAC irányelveinek figyelembevételével fogjuk kiválasztani. A döntésünkben az elsődleges szempontjaink:

  • márkáddal/termékeddel milyen megjelenést és minőséget képviselsz
  • márkád/terméked mennyire illik bele a Hello Piac vásárokon megjelenő kategóriákba 
  • milyen lelkületet képviselsz
  • milyen formában járulsz hozzá Te is az esemény népszerűsítéséhez saját kommunikációs felületeiden (facebook/instagram/weboldal stb.)

 

Az elküldött jelentkezési lapokat egy héten belül feldolgozzuk és minden jelentkezőt a jelentkezés elküldésétől számított 7 naptári napon belül e-mailben értesítünk (érdemes figyelni a SPAM mappát is!) a döntésünkről a jelentkezési űrlapon megadott e-mail címen keresztül.

Amennyiben elakadtál, és nem találod a probléma okát, jelezd nekünk az info@hellopiac.hu email címen, és mi segítünk mindenben, ahogy tudunk! 😉

Minden vásárunk aktuális foglalási árait a jelentkezési lapon fogod megtalálni.

Amennyiben bármilyen egyéb kérdésed felmerül, kérjük érdeklődj az info@hellopiac.hu címen.

A HELLO PIAC Vásárok egyik legfontosabb célja, hogy méltó lehetőséget és teret biztosítsunk olyan fogyatékossággal élő alkotók, civil szervezetek és alapítványok számára, akik  magas színvonalú design termékeket készítenek.

Minden fogyatékossággal élő alkotó illetve fogyatékkal élők által készített termékeket árusító civil szervezetek és alapítványok számára jelentős kedvezményt biztosítunk a foglalási díj árából.

 

Minden vásárunk aktuális foglalási árait a jelentkezési lapon fogod megtalálni.

 

Amennyiben bármilyen egyéb kérdésed felmerül, kérjük érdeklődj az info@hellopiac.hu címen.

Vásáraink és rendezvényeink jelentkezésével kapcsolatos friss infókért érdemes csatlakozni a kiállítói belső csoportunkhoz (amennyiben még nem tetted meg ):

https://www.facebook.com/groups/hellopiacbelsocsoport/

Sok szeretettel várunk!