Terméket szeretnél értékesíteni?

Jelentkezz kiállítónak!

Jelentkezés előtt kérjük olvasd át!

Hasznos információk kiállítóknak

Jelen űrlap kitöltése a Kiállító előminősítéséhez szükséges. Amennyiben terméke(i)d megfelel(nek) a Hello Piac által támasztott kategória és minőségi irányelveknek külön kommunikáció keretében értesítünk majd az elérhető árusító helyekről és asztalfoglalási árakról.

A Hello Piac Design Vásáraira olyan hazai designereket, alkotókat, művészeket, illetve magánszemélyeket várunk, akik a divat és a design világában (ruha, óra, ékszer, cipő, táska, divatkiegészítők, dekorációs és lakberendezési tárgyak, kozmetikumok stb.) különleges, egyedi, saját készítésű termékeiket, kézműves gasztro készítményeiket szeretnék értékesíteni.

A szervezők fenntartják a minőségellenőrzés és szelektálás jogát!

Töltsd ki az itt található jelentkezési űrlapunkat majd kattints az Elküld gombra. Munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot.

Az aktuális foglalási árakról emailen küldünk értesítést. Kérjük érdeklődj az info@hellopiac.hu címen.

A Hello Piac Vásárok egyik legfontosabb célja, hogy integrált design vásárként funkcionáljanak, ahol a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek is méltó teret és figyelmet kapnak. 

Minden fogyatékossággal élő alkotó illetve az ilyen alkotók termékeit árusító civil szervezet számára kedvezményt biztosítunk a foglalási díj árából!

Egy kiállítónak maximum 2 db asztal foglalására van lehetősége.

Skip to content