HelloPiac_LOGO_white

Jelentkezési lap

- Visszatérő kiállítóknak -

Sok szeretettel köszöntünk ismét a Hello Piac-nál!

Jelentkezés előtt kérjük olvasd át!

Hasznos információk már regisztrált kiállítóknak

Jelen űrlap kitöltése még nem jelent automatikus részvételt, a jelentkezőket a aktuális rendezvényünk irányelveinek figyelembevételével mi választjuk ki! A jelentkezés véglegesítéséről e-mailben fogunk értesíteni a jelentkezési lapon megadott email címen keresztül, amiben megírjuk a fizetendő regisztrációs díjat, a fizetési határidőt és a bankszámlaszámot, ahova át tudod utalni  a hely bérleti díját.

A  válogatás során az elsődleges szempontjaink, hogy márkáddal/termékeddel milyen megjelenést és minőséget képviselsz,  márkád/termékeid mennyire színesítik az aktuális rendezvényünk kínálatát, milyen lelkületet képviselsz, és milyen formában támogatod Te is az események megjelenését saját kommunikációs felületeiden!

Milyen termékek árusíthatóak a Hello Piac Design Vásárain?

A Hello Piac Design Vásáraira olyan hazai designereket, alkotókat, művészeket, illetve magánszemélyeket várunk, akik a divat és a design világában szeretnék értékesíteni minőségi, saját kézzel készített, különleges és egyedi ruháikat, ékszereiket, divatkiegészítőiket, DIY termékeiket, dekorációs és lakberendezési tárgyaikat, natúr kozmetikumaikat, öko/környezetbarát/újrahasznosított termékeiket, kézműves gasztro készítményeiket, baba/gyermek termékeiket stb. vagy a vásár alkalmával szívesen tartanának workshop-ot az Akvárium Klubban!

A szervezők fenntartják a minőségellenőrzés és szelektálás jogát!

Mi a menete az asztalfoglalásnak?

Töltsd ki az itt található jelentkezési űrlapunkat majd kattints az Elküld gombra. Munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot.

Jelentkezési lap - örülünk, hogy visszatértél! 🙂

Köszönjük jelentkezésedet!

Skip to content