HelloPiac_LOGO_white

Jelentkezési lap

- Civil szervezeteknek & alapítványoknak -

Sok szeretettel köszöntünk a Hello Piac-nál!

Jelentkezés előtt kérjük olvasd át!

Hasznos információk civil szervezeteknek és alapítványoknak

Jelen űrlap kitöltése a Kiállító előminősítéséhez szükséges. Amennyiben termékeitek megfelelnek a Hello Piac által támasztott kategória és minőségi irányelveknek, külön kommunikáció keretében értesítünk a jelentkezési lapon megadott email címen keresztül!

A „Hello Piac” programunk egy integrált design vásár, amelynek legfőbb célja, hogy a Hello Piac Vásárok alkalmával, a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékeket tudjuk népszerűsíteni.
Szeretnénk beintegrálni kínálatukat a sikeres magyar tervezők és designerek hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének.
 
A piac egy valódi közösségi tér, évezredek óta az emberi találkozások, a kölcsönös megelégedés helyszíne; egy hely, ahol mindenki nyer, ahol mindenki jól érzi magát, és ahol mindenkinek helye van!
 
Az integrált piac ötlete a Nem Adom Fel Alapítványnál 2014-ben alakult ki, a Piacok Napja keretein belül, ami azóta évről évre, egyre nagyobb érdeklődésnek és népszerűségnek köszönhetően már évi 2 db alkalommal is megrendezésre került. Ennek kapcsán alakult ki az Alapítvány „al”programjaként is a „Hello Piac” amellyel tovább gondoltuk az eredeti ötletet, és szeretnénk az integrált piacot kisebb rendezvények, rendszeres havi vásárok alkalmával is megszervezni a Piacok Napja mellet!

Jelentkezési lap

Köszönjük jelentkezésedet!

Skip to content